Chcel by som na stránku pridať pod hlavičku s logom text, ktorý by sa tam zobrazoval stále a až pod ním by sa nachádzali články. Dá sa to nejako docieliť?![]()
Chcel by som na stránku pridať pod hlavičku s logom text, ktorý by sa tam zobrazoval stále a až pod ním by sa nachádzali články. Dá sa to nejako docieliť?![]()
chceš pridať text po celej šírke témy,alebo len na miesto kde sa zobrazujú príspevky,takže by to vyzeralo ako príspevok,ktorý tam je stále?
niečo takéto?
http://wordpress.org/extend/plugins/blog-introduction/
WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea
Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil
áno ďakujem niečo presne také.Akurát som nepochopil čo s tým kódom a kde sa píše text...anglina mi moc nejde
EDIT: // už som asi pochopil![]()
Naposledy upravil sssugi; 24.03.2009 o 20:26