Nazdar, mám temu Suffusion 4.0.5 ma WP 3.3.1. Chcel by som editnut hlavičku stránky (to kde je <title> a <meta>) . Neviete v ktorom súbore to mam nájsť?
Dik za odpoveď.
Nazdar, mám temu Suffusion 4.0.5 ma WP 3.3.1. Chcel by som editnut hlavičku stránky (to kde je <title> a <meta>) . Neviete v ktorom súbore to mam nájsť?
Dik za odpoveď.
Ahoj!
Suffusion téma používa na nastavenie nadpisu (title) stránky funkciu suffusion_set_title v rámci suffusion_document_header, ktorá je klasicky volaná v súbore header.php kde nájdeš aj meta.
Ak chceš editovať ich obsah, môžeš si definovať vlastnú funkciu podľa vzoru suffusion_set_title prípadne editovať tú ktorá je v súbore actions.php
Vzhľadom k tomu že Suffusion je masívne editovateľná téma už v samotných admin funkciách by som však odporúčal skúsiť sa k výsledku najskôr doklikať cez admina, malo by tam byť možné spraviť takmer čokoľvek.
Toto si jednak môžeš nastaviť v Nastavenia > Súkromie > "Viditeľnosť stránky" a tiež v nastaveniach samotnej témy Suffusion Options > Back-end > SEO / Meta Settings > "Hide page from Google and other search engines"
WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea
Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil
No však áno, ale chcem to upraviť teda tam chcem niečo doplniť ešte.
Tak potom suffusion/custom/seo.php riadok 24.
Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil
Dik, a ešte nevieš ako to upravím v téme iFeature? Ďakujem moc!