Zobrazenie výsledkov 1 až 4 z 4

Téma: Problem - Clanky

Predvolené Problem - Clanky

Ahojte idem zkladat novu webstranku pre firmu potreboval by som sa spytat.
    Ako je lavy panel tak su tam clanky chcel by som vedet ako sa to vklada neviem ci je na to plugin alebo co ale absolutne mi s tym nejde pohnut
    http://www.merkfood.eu/ myslim som tuto stranku.

Prosim odpovedzte mi co najskorej :-(

2. Websupport WordPress webhosting

Predvolené

Všetko záleží od toho ako je nakódovaná téma. Zvyčajne sa veci do bočných panelov pridávajú prostredníctvom widgetov...v ovládacom panely svojej stránky sa to nachádza v menu Vzhľad->Widgety.
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea

Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil

Predvolené

AHA mohol by si mi povedat presny postup ? vdaka

Predvolené

To je presný postup. Tvoja téma musí podporovať bočné panely a do príslušného z nich pridáš widget.

Na zobrazenie článkov v bočnom paneli je vhodný napríklad modul Query Posts.
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea

Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil

Pravidlá prispievania