Zobrazenie výsledkov 1 až 4 z 4

Téma: validna stranka

Predvolené validna stranka

zdravím moja stránka je validna ale dal som tam reklamu od etarget a použil som kod
    HTML kód:
    <p align="center"></p>
    a stránka prestala byť validna

ukazuje mi chybu

PHP kód:
    Error  Line 81Column 17document type does not allow element "p" heremissing one of "object""applet""map""iframe""button""ins""del" start-tag.

<
    p align="center"><script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://sk. 
    vopred dakujem za odpoved

2. Websupport WordPress webhosting
  3. Predvolené

Skús to zabaliť do DIVu:
    PHP kód:
    <div align="center"> ...eTarget kód... </div
    Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.

Predvolené

presne to som včera robil stránka je pekne v strede ale nechapem prečo nie je validna nerozumiem tomu

5. Predvolené

No, na toto nie som veľký odborník, ale musíš uviesť o aký web sa jedná.
    Potrebujem vedieť voči akému štandardu validitu overuješ a potom to sformátovať v súlade s tým štandardom. Inak to neprejde.
    Alebo daj aspoň vedieť, v akom štandarde je stránka robená.
    Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.

Pravidlá prispievania