Je to spôsobené tým, že práva meniť nastavenia väčšiny modulov môže len administrátor. Toto je určené priamo v jednotlivých moduloch.
Mám jeden problém. Ako administrátor webu som do WordPressu nainštaloval už tri moduly. Viď obrázok:
Mám vytvorené aj konto s právomocou Editor. Tomu sa však ani jeden modul nezobrazuje v jeho ponuke.
Používam verziu WordPress 2.9.1. Čím to je spôsobené? Prosím poraďte ak ste sa s tým stretli. Ďakujem.
Je to spôsobené tým, že práva meniť nastavenia väčšiny modulov môže len administrátor. Toto je určené priamo v jednotlivých moduloch.
WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk
Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk
Jeden z modulov slúži na tvorbu kvízov a druhý na fotogalériu. Takto sú pre "editora" neprístupné. Potom "editor" hoci má dostatočné práva, nemá dostatočné možnosti na svoju prácu na webe. Ako to poriešiť? Nechcem mu dať práva administrátora... Je to web na ktorom by mali pracovať viacerí ľudia ako prispievatelia.
Ak si nenašiel žiadny iný vhodný alternatívny modul asi nezostáva nič iné ako pozmeniť kód tých modulov.
WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk
Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk