Strana 1 z 3 123 PoslednáPosledná
Zobrazenie výsledkov 1 až 10 z 27

Téma: prázdne riadky v texte

  1. #1

    Predvolené Riadkovanie

    vedel by mi niekto poradiť ako normálne štandardne napísať text....keď riadkovanie nejestvuje?

    Veď keď chcem napísať kontakt vo forme:

    Firma
    ulica
    PSČ mesto
    tel.
    fax.
    ....

    Zakaždým, keď dám enter, tak to roztiahne ako staré gate....ako samostatný odsek...

    Teda, viem vyrátať energetickú efektívnosť budovy, ovládam metódu nekonečných prvkov....viem vyrátať čas oslnenia v akomkoľvek mieste v miestnosti pre akýkoľvek dátum na akomkoľvek mieste na Slovensku v akejkoľvek výške nad zemou....ale nerátal som s tým, že WORPRESS je taký nedokonalý....asi som náročný a očakávam, že bežné veci bežne fungujú....teda mali by...byť elementárnou súčasťou....

    Naposledy upravil JohnnyPea; 19.06.2011 o 22:05

  2. Websupport WordPress webhosting
  3. #2
    Registrovaný
    Jul 2009
    Umiestnenie
    už Bratislava
    Príspevky
    170

    Predvolené

    prepni sa do HTML a na konci riadku daj kód:
    Kód:
    <br />
    Kód:
    Firma:xxxxxx<br />
    ulica:xxxxxx<br />
    PSČ mesto:xxxxxx<br />
    tel.:xxxxxx<br />
    fax..xxxxxx<br />
    S potešením Angelo Verona
    WordPress Slovensko

  4. #3

    Predvolené prázdne riadky v texte

    Zdravím všetkých,

    Ako najlepšie vytvorím riadkovú medzeru v texte tak aby sa mi toto rozmiestnenie nerozsypalo pri najbližšej editácii a následnom uložení.

    Príklad:

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
    medzera
    medzera
    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
    medzera
    medzera
    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.


    Vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

  5. Predvolené

    Skús použiť na prázdny riadok nasledovný kód v HTML editore:
    HTML kód:
    <p>&nbsp;</p>
    Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.

  6. #5

    Predvolené

    Ďakujem, skúsim to a dám vedieť.

  7. #6

    Predvolené

    Áno, funguje to, ale len dovtedy kým sa neprepnem s html editora do textového náhľadu, potom keď sa vrátim späť do html, príkazy na prázdne riadky sú fuč.Akonáhle namiesto prázdneho riadku použijem napr. bodku , všetko funguje ako má.
    Naposledy upravil Adzi; 15.05.2010 o 23:15

  8. #7

    Predvolené

    Skús tam vložiť
    HTML kód:
    <br /><br />
    alebo
    HTML kód:
    <p> </p>
    Akú verziu WP používaš a aký prehliadač? WP 2.9.2 + Firefox, Safari, Opera (pod Mac OS X) funguje bezproblémovo.
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea

    Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

    www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil

  9. #8

    Predvolené

    Používam verziu 2.9.2 a prehliadač Mozzilu Firefox.

    Zatiaľ som to vyriešil tak sedliacky, ale funkčne. Dal som tam potržník na celú šírku a dal mu farbu pozadia, čiže tú čiaru vlastne nevidno a hlavne po ďalšej editácii hneď nezmizne.
    Naposledy upravil Adzi; 16.05.2010 o 20:14

  10. #9

    Predvolené

    fakt to nejde :-)

    Ano prvy riadok spravi...ale ak som to dal do zvysku clanku tak uz to nikde inde neurobilo. Html kody mi aj ostali, ale vysledok nie je žiaden, to bude daky bug....

  11. #10

    Predvolené

    ako za normalnych okolnosti funguje riadkovanie v clankoch? Aj v nahladovom mode, kolko riadkov sa vynecha tolko sa zobrazi? Pretoze mne to nebere ziadny riadok ani v html <br /> to nic nerobi.
    text v single.php sa mi generuje pod kodom <?php the_content(''); ?>

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete pridávať nové témy
  • Nemôžete pridávať odpovede
  • Nemôžete pridávať prílohy
  • Nemôžete upravovať svoje príspevky
  •