+ Odpoveď na tému
Zobrazenie výsledkov 1 až 10 z 10

Téma: Rozdielny obsah v bočnom panely na indexe a na stránkach/článkoch

Vďaka
    2

Predvolené Rozdielny obsah v bočnom panely na indexe a na stránkach/článkoch

Podmienka "ak som na danej stranke"

Ahoj. chcel by som nieco na sidebare zobrazit, ale iba ak som na nejakej danej stranke www.nieco.sk/?page_id=9

ako na to spravim php zapis, dakujem dakujem dakuje moc vopred
    Naposledy upravil JohnnyPea; 10.04.2010 o 07:20

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Ak máš namysli zobrazovanie "widgetov", tak ja k tomuto účelu používam Widget Logic (napíšeš tam podmienku is_page('ID'); alebo is_page('slug'); alebo is_page('Nazov') )

Dobre vyzerá aj Dynamic Widgets

Ak chceš do bočnom panely(sidebar) vkladať PHP môžeš použiť PHP Code Widget, alebo starší Exec-PHP
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk

Umiestnenie
    Bratislava, Slovensko
    Vďaka
    9

Predvolené Rozdielny obsah sidebaru na indexe a v clanku

Ahoj, chcel by som spravit jednu vec. Teda aby som mal iny obsah v sidebare ked otvorim clanok a ked som kdekolvek inde na stranke.
    Teda, ked som kdekolvek na www.kusi.sk (okrem clanku), chcel by som tam mat aktualne veci, ale ked si otvorim clanok, bol by som rad, ak by sa v sidebare zmenil obsah, niektore cevi by som rad vypustil, niektore popresuval.

Ako to prosim spravit?

Umiestnenie
    už Bratislava
    Vďaka
    0

Predvolené

Sprav si dva sidebary
    S potešením A.Verona

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Citácia Pôvodne odoslal Anilo Zobraziť príspevok
    Sprav si dva sidebary
    Nemôžeš vždy hneď ponúkať riešenia, ktoré vyžadujú akú takú programátorskú zručnosť (či skôr znalosť WP) - nie každý si vie vytvoriť nový sidebar, alebo možno ani nechce svoju tému vôbec modifikovať...

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

Umiestnenie
    Bratislava, Slovensko
    Vďaka
    9

Predvolené

No poradil by niekto prosim, ako to mam spravit? Ten prvy napriklad cely skopirujem a pomenujem ho sidebar2.php, alebo ako? vobec sa v tom nevyznam.

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Prečítaj si prosím celú túto tému od začiatku, pretože som tvoj príspevok zlúčil s iným, ktorý sa takýmto problémom už zaoberal!

//alebo fakt potrebuješ celý špecifický "sidebar" ?

Umiestnenie
    už Bratislava
    Vďaka
    0

Predvolené

No nemá zrejme inú možnosť ako si dať dva sidebary, keďže chce upraviť miesto kde normálne existuje už jeden sidebar a prakticky ho chce vymeniť za iný a na ňom dotvoriť obsah s modulmi, ktoré už má. Rovnako je podľa mňa lahšie vytvoriť druhý sidebar a ten si naladit drag and drop systémom ako chces, ako miesto toho vytvarať kópiu templatov kde budeš určovat všade is_page(mojapage1001) a podobné podmienky aby sa ti zobrazovali všade ako to chceš. Minimáne vytvoriť druhý sidebar je lahší aj naprogramovať ako vychytavať kondičné funkcie:P a rovnako zahlcovať WP dalšími modulmi s par stoviek až tisic riadkami keď na to stačia dva a tie ti to urobia rychlejšie bez toho aby ti zapisovali dačo nepotrebné do databázy?:/

druhý sidebar:
    http://www.blogohblog.com/adding-ext...rdpress-theme/

Ja ponúkam najrýchlejšie riešenia ..ak nevie, povie a snáď dačo vymyslím iné respektíve mu nahádžem kopu modulov na otestovanie
    Naposledy upravil Anilo; 10.04.2010 o 15:17
    S potešením A.Verona

9. Za príspevok poďakovali:

Kusi (15.05.2010)

Umiestnenie
    Bratislava, Slovensko
    Vďaka
    9

Predvolené

Ahoj, práve som sa do 2 sidebarov chcel pustiť aj na svojej téme ale mám malý problém.
    V tutoriali je spomínaný tento kód:
    Kód:
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar.php'); ?>
    No ale ja mám namiesto toho takýto kód:
    Kód:
    <?php get_sidebar(); ?>
    Bude vadiť, ak to prepíšem všade v template?
    Ak chcete vedieť niečo o IT, moderných technológiách, hrách, vede a biznise, skúste kuknúť môj spravodajský portál Kusi.sk.
    Ak Vám niečo nefunguj, skúste poradňu

Umiestnenie
    už Bratislava
    Vďaka
    0

Predvolené

áno môžeš prepísať, nie nebude
    S potešením A.Verona

12. Za príspevok poďakovali:

Kusi (23.05.2010)

+ Odpoveď na tému

Pravidlá prispievania