-
Rozdielny obsah v bočnom panely na indexe a na stránkach/článkoch
Podmienka "ak som na danej stranke"
Ahoj. chcel by som nieco na sidebare zobrazit, ale iba ak som na nejakej danej stranke www.nieco.sk/?page_id=9
ako na to spravim php zapis, dakujem dakujem dakuje moc vopred
Naposledy upravil JohnnyPea; 10.04.2010 o 07:20
-
-
Ak máš namysli zobrazovanie "widgetov", tak ja k tomuto účelu používam Widget Logic (napíšeš tam podmienku is_page('ID'); alebo is_page('slug'); alebo is_page('Nazov') )
Dobre vyzerá aj Dynamic Widgets
Ak chceš do bočnom panely(sidebar) vkladať PHP môžeš použiť PHP Code Widget, alebo starší Exec-PHP
-
-
Rozdielny obsah sidebaru na indexe a v clanku
Ahoj, chcel by som spravit jednu vec. Teda aby som mal iny obsah v sidebare ked otvorim clanok a ked som kdekolvek inde na stranke.
Teda, ked som kdekolvek na www.kusi.sk (okrem clanku), chcel by som tam mat aktualne veci, ale ked si otvorim clanok, bol by som rad, ak by sa v sidebare zmenil obsah, niektore cevi by som rad vypustil, niektore popresuval.
Ako to prosim spravit?
-
-
S potešením A.Verona
-
-

Pôvodne odoslal
Anilo
Sprav si dva sidebary
Nemôžeš vždy hneď ponúkať riešenia, ktoré vyžadujú akú takú programátorskú zručnosť (či skôr znalosť WP)
- nie každý si vie vytvoriť nový sidebar, alebo možno ani nechce svoju tému vôbec modifikovať...
-
-
No poradil by niekto prosim, ako to mam spravit? Ten prvy napriklad cely skopirujem a pomenujem ho sidebar2.php, alebo ako? vobec sa v tom nevyznam.
-
-
Prečítaj si prosím celú túto tému od začiatku, pretože som tvoj príspevok zlúčil s iným, ktorý sa takýmto problémom už zaoberal!
//alebo fakt potrebuješ celý špecifický "sidebar" ?
-
Pravidlá prispievania