+ Odpoveď na tému
Zobrazenie výsledkov 1 až 4 z 4

Téma: Export clankov iba jednej kategorie alebo odstranenie kategorie z RSS

Umiestnenie
    Bratislava, Slovensko
    Vďaka
    9

Predvolené Export clankov iba jednej kategorie alebo odstranenie kategorie z RSS

Ahoj, rozmýšľam nad osamostatnením tlačových správ z webu www.Kusi.sk, rád by som ich dal buď úplne samostatne, tj niečo ako je inet.sk a servis.inet.sk, alebo aspoň odstránil z defaultnej RSS čítačky. Ako to prosím vyriešim? Teda chcem, aby bolo v RSS všetko okrem Tlačových správ, prípadne si návštevník vyberie sekcie, ktoré chce odoberať sám.
    Sám ale neviem, či upraviť RSS alebo osamostatniť tlačové správy. Ak by som ich chcel osamostatniť, ako je prosím možné exportnúť vśetky články len zo sekcie tlaćových správ?

Vďaka za čas.
    Kusi
    www.kusi.sk

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Citácia Pôvodne odoslal Kusi Zobraziť príspevok
    Ahoj, rozmýšľam nad osamostatnením tlačových správ z webu www.Kusi.sk, rád by som ich dal buď úplne samostatne, tj niečo ako je inet.sk a servis.inet.sk, alebo aspoň odstránil z defaultnej RSS čítačky. Ako to prosím vyriešim? Teda chcem, aby bolo v RSS všetko okrem Tlačových správ, prípadne si návštevník vyberie sekcie, ktoré chce odoberať sám.
    Na toto existuje viacero riešení:
    Na vytvorenie vlastného výberu rss som modul nenašiel, ale ak by si chcel a bol ochotný do toho investovať môžem ti taký urobiť :P

Sám ale neviem, či upraviť RSS alebo osamostatniť tlačové správy. Ak by som ich chcel osamostatniť, ako je prosím možné exportnúť vśetky články len zo sekcie tlaćových správ?
    Advanced Export for WP & WPMU, alebo môžeš vytvoriť nového užívateľa "export" a jemu priradiť všetky príspevky z tej kategórie a potom ho exportovať (ale bez sql skriptu to budeš mať asi dosť pracné ak tam máš veľa príspevkov...)

//ešte pridávam jeden zaujímavý modul Simply Exclude
    Naposledy upravil JohnnyPea; 12.03.2010 o 15:25
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk

Umiestnenie
    Bratislava, Slovensko
    Vďaka
    9

Predvolené

Ahoj, a kolko by stal ten modul, vdaka ktoremu by si kazdy napr zaskrtal kategorie, ktore chce odoberat a potom by mu to vypluo iba kod, co da do citacky?

Umiestnenie
    www.WP.sk
    Vďaka
    1

Predvolené

Ahoj, a kolko by stal ten modul, vdaka ktoremu by si kazdy napr zaskrtal kategorie, ktore chce odoberat a potom by mu to vypluo iba kod, co da do citacky?
    Napíš mi "Súkromnú správu" s presnou špecifikáciou, čo to má všetko robiť a nejako sa dohodneme - čím menej tam toho bude, tým lacnejšie to budeš mať
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk

Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk

+ Odpoveď na tému

Pravidlá prispievania