Akú verziu WP používaš? Lebo funkcia is_active_sidebar() bola definovaná až vo verzií WP 2.8.0
Akú verziu WP používaš? Lebo funkcia is_active_sidebar() bola definovaná až vo verzií WP 2.8.0
WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk
Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk
Mam WordPress 2.8.4 no a dalo by sa to active_sidebar niecim nahradit? naprikald get albo co?
Pre blizsiu specifikaciu zasielam index.php
Teoreticky to môžeš úplne vyhodiť...alebo mi pošli zozipovanú svoju celú tému na johnnypea(zavináč)wp.sk a ja sa pozriem v čom je problém, lebo je to divné...
Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)
www.webikon.sk | www.wphosting.sk | www.wp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk
poslal som to na tvoj e-mail
problém bol asi v tom, že vje asi bug s názvom "sidebaru", preto tam treba dávať zatiaľ jeho ID.PHP kód:is_active_sidebar()
Mám ešte jeden problém. Style.css som si všetko nastavil ukážka čo som tým sidebarom chcel urobiť.
http://zaciatocnici.sk/
nad článkami v mozzile to funguje ok, ale v IE a Opere vyhadzuje z prvého článka nadpis hore. Ako by som to mal ošetriť?
už som to vyriešil