Zobrazenie výsledkov 1 až 4 z 4

Téma: komentare k fotografii

Predvolené komentare k fotografii

Ahojte nepoznáte nejaký plugin do wordpress na komentovanie jednotlivých fotografii ? Alebo existuje nejaká nadstavba pre NextGEN Gallery ?. Nechcem komentovať článok ale samostatnú fotografiu v galérii.

Skúšal som e-commerce plugin so službou IntenseDebate, ale toto je dosť nezvyčajné riešenie :-)
    Naposledy upravil rhorny; 03.09.2009 o 12:56

2. Websupport WordPress webhosting
  3. Predvolené

Myslím, že NextGen je stavaná úplne inak ako potrebuješ, takže pridať tam takú možnosť by bolo práca priam na prerobenie celého modulu.
    Takže, pri NextGen sa ti to zrejme nepodarí.

Modul Lazyest Gallery by to však mal vedieť:
    http://wordpress.org/extend/plugins/lazyest-gallery/
    Prosím dodržujte tieto pravidlá: v príspevkoch používajte diakritiku;vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.

Predvolené Lazyest Gallery

Ahoj tak ten modul to pravdepodobne dokaze, len mne sa to na stranke nepodarilo rozbehat a neviem kde moze byt problem. Skusal som to aj na lokale s cistou instalaciou wordpress Verzia 2.8.4. vsetko ide super okrem komentarov. Skusal to uz niekto v tejto verzii WP ?

Predvolené

Čaute,
    Tiež hľadám podobný plugin. Skúšal som aj Lazyest Gallery, no fakt mi pripadal dosť "lazy" a okrem toho sa správal podivne (raz komentáre fungovali, inokedy nie), takže som od komentárov zatiaľ upustil a nechal si NextGen.
    Našiel som ale modifikáciu asi Lightboxu, kde sa to tvári že tam fungujú komentáre (aj keď nikde nevidím možnosť zadať meno).
    http://vtk.ugent.be/photologue/gallery/proclamatiefuif/
    Hovorí to niekomu niečo?
    Naposledy upravil JohnnyPea; 20.04.2010 o 16:39

Pravidlá prispievania