Zobrazenie výsledkov 1 až 2 z 2

Téma: fatal error

1. Question fatal error

nainstaloval som si novu temu, skusal som si ju aktivovat a napisalo mi nasledovnu hlasku
    HTML kód:
    Fatal error: Call to undefined function seotitles() in /home/a3118578/public_html/wp-content/themes/comfy-plus/header.php on line 8
    pricom v tej 8 lajne je nasledovne
    HTML kód:
    <title><?php seotitles(); ?></title>
    http://namornik.host56.com/
    wp ver.: najnovsia

viete mi poradit?
    dakujem

2. Websupport WordPress webhosting

Predvolené

Mohol by si upresniť akú šablónu(tému) používaš? Tá si pravdepodobne vyžaduje modul, ktorý ty nemáš nainštalovaný, ALEBO máš nekorektnú verziu svojej témy(máš ju oficiálne zakúpenú, alebo je to nejaký "warez"?) a vo functions.php nemáš túto funkciu zadefinovanú!
    WordPress po slovensky! www.WP.sk | info@wp.sk | johnnypea@wp.sk | @JohnnyPea

Prosím dodržujte tieto pravidlá: najskôr hľadajte, potom sa pýtajte; v príspevkoch používajte diakritiku; vyplňte správne predmet príspevku; pre nový problém otvorte novú tému a nepokračujte v nesúvisiacej starej téme; pri popise problému uveďte aj adresu webu, na ktorom sa problém vyskytuje.
    Súkromné správy píšte naozaj len vo výnimočných situáciách! Dotazujte sa priamo na fóre, tam dostanete odpoveď skôr!(alebo požiadajte o platenú podporu TU!)

www.webikon.sk | WordPress hosting | WordCamp.sk | www.techforum.sk | johnnypea.wp.sk | WordPress.org profil

Značky pre toto vlákno

Pravidlá prispievania