PDA

Zobraziť plnú verziu : WP Pools

barney33
12.02.2009, 13:33
zdravim. chcem sa spytat nainstaloval som si modul wp pools ale ked si vytvorim niaku anketu nikde na stranke mi ju nezobrazi :confused: . budem vdacny za kazdu odpoved :)

Savione
12.02.2009, 13:39
Po vytvorení ankety je potrebné si do sidebaru pridať widget WP-Polls. Najskôr si ho aktivuj medzi modulmi a potom si v časti Vzhľad - Widgety aktivuj daný widget.

barney33
13.02.2009, 19:31
ok diki moc uz som to spravil, ale ak ti to nevadi este by som sa chcel spytat na jednu vec, prekladal som si templates do sk a namiesto interpunkcnych znamienok mi to tam dava vseliake stvorceky a tak. nedalo by sa s tim neco spravit. dik

Savione
13.02.2009, 19:37
Ako si prekladal tú tému? Prepisoval si php súbory? V akom editore?

Ak ich prepisuješ, tak ich musíš potom uložiť v kódovaní UTF-8 (predpokladám, že to kódovanie používaš pre celý web). Otvor si to napríklad v PSPad, označ všetok kód a nastav kódovanie UTF-8 a ulož.
Ak si tú tému prekladal inak, tak bude iné riešenie. :)

sokrates4612
13.02.2009, 20:32
Ak nepomôže to čo píše Savione, problém ešte môže byť v tom, že máš nesprávne vytvorené tabuľky v Mysql databáze v nejakom inom kódovaní, ako UTF-8. To vieš zistiť cez phpmyadmin na svojom webhostingu.

barney33
14.02.2009, 17:30
no pozeral som mysql a mam tam nastavne utf 8 unicode a na stranke my v menu zobrazuje znamienka normalne.ale niektore texty ktore som prekladal a su v nich znamienka tak tam stale hadze namiesto tych pismen tie stvorceky. skusal som to cez ten PSPad dat do UTF 8 ale nepomohlo to a este my to zacalo vyhadzovat eror
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/www/hostujem.sk/subdomains/wordpress2/wp-content/themes/copy of paint-job/comments.php on line 23 tak ak by sa s tym dalo este neco robit ale aj tak dakujem za ochotu :)

JohnnyPea
17.02.2009, 21:51
ak nič nepomáha, skús nahradiť "neposlušné" znaky týmito kódmi: http://webdesign.about.com/od/localization/l/blhtmlcodes-cz.htm alebo http://www.ikrealitka.sk/ASCIIcode.html

//a k tej chybe, hoď sem ten PHP kód a ja sa ti na to pozriem