PDA

Zobraziť plnú verziu : téma Gamezine (veľmi pekná)

kreion
04.02.2009, 23:47
Dobrý deň, chcel by som si pre svoj web prispôsobiť layout http://web2feel.com/gamezine/

je veľmi pekný a má celkom dosť funkcií, lenže...nefunguje mi korektne. Nebol by mi s tým niekto ochotný pomôcť? :o) Ak mi niekto pomôže so sfunkčnením webu tak by som ten layout ochotne aj poslovenčil a trochu designovo upravil, napísal k tomu návod ako na to sfunkčniť ho a tak...nájde sa tu nejaká taká ochotná duša? Ak áno tak trebárs cez ICQ by sme mohli dohodnúť...

S pozdravom
Ernest Sawyer

Savione
05.02.2009, 09:39
Téma je to veľmi pekná, viem si ju predstaviť pre gamerskú stránku.
Záleží od toho, čo tam potrebuješ upravovať a koľko toho je. Ak sú to jednoduchšie záležitosti, tak sem napíš, určite Ti poradíme. Ak ide o väčšie úpravy a si ochotný do toho niečo investovať, napíš mi Tvoje ICQ a dohodneme sa.

kreion
05.02.2009, 12:42
moje icq: 449642355

ide o úpravy v tom štýle, aby to bolo funkčné- t.j. aké pluginy do toho treba, ako sa s nimi pracuje v rozhraní 2.7 a tak....nič svetaborné, to len ja som ešte s Wordpress nemal dočinenia a preto to dopadlo asi takto: http://thewitcher.sk/zaklinac.php funguje to zatiaľ takto pomimo...teda, je diskutabilné či s na to dá vôbec použiť slovo "funguje" :) niečo tomu schází, asi nejaký iný videoplugin ako mám a napríklad absolutne nechápem ako sa pracuje s tými slide panelmi hore a to som si manuál prečítal štyri krát :D Proste na to ani za svet neviem príjsť...a potom sú tu tie obrázky čo sa pri nových článkoch majú zobrazovať, tak ani tie neeviem urobiŤ :( proste totálna katastrofa, v tomto bol môj starý systém phprs lepší, i keď tam sa o profesionálnosti, napredovaní a využití toho CMS do budúcnosti hovoriť nedalo, keďže phprs je český CMS :( okolo tej tretej budem na icq

Savione
05.02.2009, 13:22
Ak si s WordPress ešte nepracoval, tak by som Ti odporúčal na začiatok začať s jednoduchšou témou a postupne sa učiť robiť úpravy. Čítať, skúšať a venovať tomu čas. A pýtať sa.

Samozrejme, môžes si na ten web niekoho zaplatiť. Nie je problém Ti tú tému (ako aj celý web) nasadiť a rozbehať. Obdobné úpravy robievam relatívne často. Môj odhad ceny pre úpravy témy je niekoľko desiatok eur v závislosti od času a náročnosti funkcií, ktoré budeš potrebovať.

kreion
05.02.2009, 15:05
NEPOTREBUJEM nič upravovať :D ešte raz, upraviť si viem toho dosť sám, jediný môj problém je aby som našiel nejakú ochotnú osobu ktorá by bola ochotná stratiť 3-4 minútky tým že mi napíše zoznam pluginov ktoré si tam musím pridať aby mi všetko išlo ako má ;) Bum, to je celé kúzlo, len dúfam že sa niekto nájde taký aj tu na slovensku a nebudem s tým musieť behať na fórum ku kolegom z česka :)

Savione
05.02.2009, 15:57
Tá téma nepotrebuje žiadne pluginy, k tomu aby fungovala. Stačí pridať obsah, zatriediť si články do kategórií a priradiť k jednotlivým častiam stránky zobrazovanie tej ktorej kategórie. Nastavenia zobrazovania obrázkov, videí a reklamy máš v záložke Gamezine Options vo WP admine. Ostatne, všetko je to pekne popísané v návode k tej téme. Ak máš nejaké ďalšie otázky, kľudne sa pýtaj.

kreion
05.02.2009, 16:03
návod som si prečítal už 5 riaz :D a stále mám problém s tým že sa mi nezobrazujú obrázky pri článku na hlavnej stránke (vlastne neviem ani kde sa to nastavuje :( ) a ešte sa mi nezobrazuju obrázky aj s popisom v slide baneroch. Ďalšia vec, nastavil som tomu videu z gametrailers width 310 a aj tak mi to tam robí bordel so svojou takmer dvojnásobnou šírkou. Kde je problém? žeby wordpress nechápal jednuduchý width? :o)

Savione
05.02.2009, 16:10
Tie obrázky sa nastavujú v časti "Voliteľné polia" pri editácii článku. V návode to nájdeš v časti "Setup thumbnails for posts".
Keď vkladáš video cez embed, tak musíš upraviť jeho veľkosť. Tá sa v štandardnom embed kóde z youtube nachádza 2x.