PDA

Zobraziť plnú verziu : problem s adsense

Lukasenko
16.09.2011, 13:56
Hello,
Chcel by som sa spytat ci niekto nevie preco sa mi z nicoho nic prestali zobrazovat google adsense reklamy. Kod na stranke je, normalne to fungovalo ale zrazu nic. Ani email za nejake pripadne porusenie mi neprisiel ani nic ine mi tam neindikuje. Neviete co s tym alebo nemal niekto podobny problem?
Diky :)

JohnnyPea
17.09.2011, 01:11
Môžeš sem dať kľudne odkaz na stránku kde ti to nefunguje alebo bližšie popísať svoj problém. Takto všeobecne tam môže byť viacero dôvodov. Robil si v poslednej dobe nejaké zmeny na stránke? Trvá to už dlhšie? Skontroloval si účet či tam nemáš nejaké upozornenie?

Lukasenko
24.09.2011, 19:40
No najprv som mal jednu sportovu stranku, kde bol ten problem, ale som to asi minuly tyzden cele stiahol z hostingu (pretoze ma to nebavilo uz :D ) a tak som si zbuchal narychlo dalsi podobny web, dal tam ten kod a to iste. Neukazuje reklamy, inac vtedy ked to prestalo som nerobil ziadne zmeny, trva to uz skoro mesiac a ziadne upozornenia ani na registracny email... teda aspon som si nic nevsimol kedze ja som v tychto technicky veciach amater :) .... a ta stranka na ktorej mi to teraz tiez nejde je ronaldinho.php5.sk ...... ale este neni dokoncena :D tak co s tym moze byt? . sice teraz ma napadlo ze ono to cca vychadzalo na 1.9. ked mi prestali ukazovat sa reklamy, lebo v auguste som si zalozil ucet adsense, a este som nepotvrdil tu ciastku co mi poslal google na ucet..ale ono to tusim s tym nema nic spolocne.. ci ? diky za rady :)