Zobraziť plnú verziu : Strata stranok
morpheus
02.02.2009, 23:00
pridem dnes na stranku a obsah ktory som napisal za posledne dva tyzdne je fuc. Na stranke mam mometalne presne obsah s pred dvoch tyzdnov. Vymazali sa vsetky verzie stranky ktore som vytvoril od vtedy. vie mi niekto poradit co sa stalo? Alebo vie niekto ako by sa to dalo obnovit? Prosim. Surne :-(
Pravdepodobne sa niečo stalo s databázou. Nerobil si nejaké úpravy v databáze, prípadne tvoj poskytovateľ hostingu?
morpheus
03.02.2009, 00:08
no ved prave v tom je ten problem ze nie a volal som poskytovatelovi a tvrdil ze nevie o tom ze by sa neco dialo. Stalo sa to asi vo stvrtok ale kedze zaloha sa na servroch robi automaticky kazdy den a vsimol som si to az dnes tak uz nepripada do uvahy ani tato mznost. momentalne som si tam hodil wp-db-backup plugin dufam ze bude fungovat a bude robit automaticky zalohy lebo prepisovat vsetko od znova tak... :-(
sokrates4612
03.02.2009, 10:28
Ak ti zmizli články "z ničoho nič" do stavu spred 2 týždňov, tak je to podľa mňa problém webhostingu a poskytovateľ zatĺka. Zrejme mu odišli disky a zálohu našiel len 2 týždne starú...Obnovil zálohu spred 2 týždňov a preto tam vidíš, čo vidíš.
Inak sa tam niekto musel nabúrať a ti to ručne odmazať, resp. si musel omylom sám obnoviť zálohu db spred 2 týždňov. :-)
Alebo si si nainštaloval a aktivoval modul History 3.14 a nastavil zobrazovanie historického obsahu na 2 týždne dozadu. :D
morpheus
03.02.2009, 10:35
noo tak to by som typol skor na toho prevadzkovatela webhostingu :-( ja som bol mimo SR a nerobil som so strankou nic. To ci sa tam niekto nabural neviem.. dufam ze nie...
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.