Zobraziť plnú verziu : RSS komentarov
Priatelia, verim, ze mi opat poradite. Po tom, ako som zmenil dizajn stranky (www.dvdzafacku.sk) prestali mi fungovat RSS notifikacie na komentare. Táto téma RSS komentárov nepodporuje. Existuje nejaky kod/plugin/widget, ktorym by som to mohol vyriesit? Dakujem za radu
sokrates4612
01.01.2009, 16:01
Rss ti zrejme prestalo fungovať preto, lebo si prestal používať Permalinky teda "pekné URL". RSS je natívnou funkciou samotného Wordpressu a nezávisí od témy, ktorú používaš.
Aké máš adresy feedov zistíš použitím nasledovných tagov:
URL for RDF/RSS 1.0 feed
<?php bloginfo('rdf_url'); ?>
URL for RSS 0.92 feed
<?php bloginfo('rss_url'); ?>
URL for RSS 2.0 feed
<?php bloginfo('rss2_url'); ?>
URL for Atom feed
<?php bloginfo('atom_url'); ?>
URL for comments RSS 2.0 feed
<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>
diky za radu, ale zial, nebezi to. vypisuje mi stale "Error: could not find an RSS or ATOM feed at that URL."
...bol o RSS z inych stranok. Trochu som zblbol.
sokrates4612
01.01.2009, 18:26
takže ako? ide to alebo nie?
ospravedlnujem sa, ze az teraz. problem vyriesil najnovsi update pluginu wp-wall. pravdepodobne v povodnej verzii bol nejaky bug, ktory robil tuto sarapatu, ale po nedavnej aktualizacii ide vsetko ako ma.
mimochodom, odporucam ten plugin, aj ked si to vyzaduje dalsiu polozku v rss citacke. osobitne totiz budete sledovat notifikacie komentarov pod clankami a osobitne notifikacie komentarov na wp stene. ale vzdy je to lepsie ako externy free plugin, ktory nie je priamou sucastou stranky, ale treba ho nastavovat inde
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.