PDA

Zobraziť plnú verziu : RSS komentarov

Lutu
01.01.2009, 15:36
Priatelia, verim, ze mi opat poradite. Po tom, ako som zmenil dizajn stranky (www.dvdzafacku.sk) prestali mi fungovat RSS notifikacie na komentare. Táto téma RSS komentárov nepodporuje. Existuje nejaky kod/plugin/widget, ktorym by som to mohol vyriesit? Dakujem za radu

sokrates4612
01.01.2009, 16:01
Rss ti zrejme prestalo fungovať preto, lebo si prestal používať Permalinky teda "pekné URL". RSS je natívnou funkciou samotného Wordpressu a nezávisí od témy, ktorú používaš.

Aké máš adresy feedov zistíš použitím nasledovných tagov:

URL for RDF/RSS 1.0 feed
<?php bloginfo('rdf_url'); ?>
URL for RSS 0.92 feed
<?php bloginfo('rss_url'); ?>
URL for RSS 2.0 feed
<?php bloginfo('rss2_url'); ?>
URL for Atom feed
<?php bloginfo('atom_url'); ?>
URL for comments RSS 2.0 feed
<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>

Lutu
01.01.2009, 16:13
diky za radu, ale zial, nebezi to. vypisuje mi stale "Error: could not find an RSS or ATOM feed at that URL."

Lutu
01.01.2009, 16:27
...bol o RSS z inych stranok. Trochu som zblbol.

sokrates4612
01.01.2009, 18:26
takže ako? ide to alebo nie?

Lutu
10.02.2009, 21:16
ospravedlnujem sa, ze az teraz. problem vyriesil najnovsi update pluginu wp-wall. pravdepodobne v povodnej verzii bol nejaky bug, ktory robil tuto sarapatu, ale po nedavnej aktualizacii ide vsetko ako ma.
mimochodom, odporucam ten plugin, aj ked si to vyzaduje dalsiu polozku v rss citacke. osobitne totiz budete sledovat notifikacie komentarov pod clankami a osobitne notifikacie komentarov na wp stene. ale vzdy je to lepsie ako externy free plugin, ktory nie je priamou sucastou stranky, ale treba ho nastavovat inde