PDA

Zobraziť plnú verziu : Zmena meny na euro

besttracker
26.01.2011, 22:02
Zdravim
Prekladam svojpomocne plugin z wordpressu AWPCP Classifieds do SK ,a narazil som na problém:
suma sa mi zobrazuje v tvare € 30.00 ,len chcel by som to v europskom tvare teda : 30.00 €
v admin menu pluginu je moznost upravit tieto 2 polia:

<div class="$awpcpdisplayaditems"><div style="width:$imgblockwidth;padding:5px;float:left;margin-right:20px;">$awpcp_image_name_srccode</div><div style="width:50%;padding:5px;float:left;"><h4>$ad_title</h4> $addetailssummary...</div><div style="padding:5px;float:left;"> $awpcpadpostdate $awpcp_city_display $awpcp_state_display $awpcp_display_adviews $awpcp_display_price </div><div class="fixfloat"></div></div><div class="fixfloat"></div>
a

<div id="showawpcpadpage"><div class="adtitle">$ad_title</div><br/><div class="showawpcpadpage">$featureimg<label>Kontaktné údaje:</label><br/><a href="$quers/$codecontact">Kontaktovať $adcontact_name</a>$adcontactphone $location $awpcpvisitwebsite</div>$aditemprice $awpcpextrafields $showadsense1<div class="showawpcpadpage"><label>Podrobné informácie</label><br/>$addetails</div>$tweetbtn $showadsense2 <div class="fixfloat"></div><div id="displayimagethumbswrapper"><div id="displayimagethumbs"><ul>$awpcpshowadotherimages</ul></div></div><div class="fixfloat"></div>$awpcpadviews $showadsense3</div>

a chcem sa spytat ci sa tam da ta zmena zrealizovať,ci sa to meni v plugin suboroch?
Vopred diky za radu

JohnnyPea
04.02.2011, 18:18
Nie, musíš to zmeniť v súbore modulu. Konkrétne v awpcp.php na riadkoch 5874,10906 a 11274 musíš presunúť premennú $awpcpthecurrencysymbol za požadovanú položku ($amount a $itempricereconverted).

besttracker
07.02.2011, 20:18
diky pomohlo to