PDA

Zobraziť plnú verziu : jw flv media player

mcdonald
23.10.2008, 15:35
zdravím ,
nainštaloval som si plugin Flash Video Player ktorý využíva technologiu jw flv media player ale nie a nie nastaviť teda najsť funkciu ktorá jednoducho pustí predtým ako tzv.reklamu funguje to aj na zive.cz a viem že to aj podporuje ale neviem kde sa to nastavuje alebo akym sposobom už som vyskúšal všetko dakujem

sokrates4612
23.10.2008, 17:05
Chceš do videí spúšťaných cez ten plugin vkladať na ich začiatok reklamu?

mcdonald
23.10.2008, 17:15
presne tak viem že tento plugin to má v sebe ale neviem kde sa to nachadza

sokrates4612
24.10.2008, 10:32
Vkladanie reklám do videa sa nejako určite dá vyriešiť, ale to riešenie nie je v tom plugine integrované, podľa toho, čo som hľadal na stránke pluginu.

mcdonald
24.10.2008, 18:55
ja som zas čítal na nejakej svk stranke že on to už obsahuje od nejakej verzie teraz som si neni presne isty proste daš tam reklamu a ono ju spustí a neda sa vypnut napr zive.cz takto funguje ma tam reklamu alzy

sokrates4612
28.10.2008, 20:44
Viem čo myslíš, ale ja som pozeral priamo stránku toho pluginu a tam o tom nie je ani zmienka...
Je to dosť dôležitá vlastnosť a určite by sa o tom autor zmienil, keby ju to obsahovalo.
Aj som si kvôli tomu ten plugin nainštaloval, a nenašiel som tam o tom ani náznak. :cool:

mcdonald
28.10.2008, 21:09
dakujem za snahu asi viem ako to vyriešiť ale uvidím ešte ale dakujem :)

sokrates4612
28.10.2008, 21:16
no tak sa potom podeľ o riešenie. :-) Jeden nikdy nevie, kedy to budeme potrebovať aj my. :eek: :D

mcdonald
29.10.2008, 16:26
takže tento php vytvor alebo ako to nazvať využíva aj markíza vo svojom archíve tak som teda troška pozeral kod že ako to maju vyriešene a prišiel som na to že kludne každy komu sa len troška chce si môže stiahnuť niečo s toho archívu do svojho pc a to by som povedal bez minimalnej namahy a stačí mu k tomu len prehliadač a nejaky flv prehravač, pretože tam to funguje že dajme tomu správy sa načítaju z jedneho xml súboru a v nom je viacej videii to znamena že jedno video po druhom ide po sebe ale nevyhoda že tu reklamu môže preskočiť ale chcel by som sa spýtať na zive.cz tam tento plugin maju a dokonca je pred ním reklama ktora nejde preskočiť pozeral som v kode ale tam už si dali troška na tom zaležať nie ako markíza ale tento plugin je velmi využivany by ste sa čudovali kolko znamych stránok ho využíva :p