PDA

Zobraziť plnú verziu : upload obrazku

mysho
01.03.2008, 14:16
zdravim, potreboval by som pomoct pls s tymto:

Pri pisani clanku je dolu formular na nahravanie obrazku. Skusil som teda nahrat obrazok a vypisalo mi: Nie je možné vytvoriť priečink (adresa) Je jeho rodičovský priečinok zapisovateľný pre server?

Skúšal som teda nastavovať práva zapisovania, (777) pre priečinok wp-content a potom pre priečinok 2008 (v ktorom sa vytvaraju priecinky pre mesiace v roku a tam a ukladaju tie subory) ale neslo to.

Neviete mi pls poradit kde robim chybu ?

edit: este jedna vec :) kde sa da pls nastavit, aby na uvodnej stranke nezobrazovalo cele clanky ale len nejaku cast? (napr. 100 znakov..) a potom odkaz: Celý článok..

dik ;)

Kusi
04.03.2008, 10:05
čo sa týka toho zobrazenia obrázkov. To bohužial neovládam ale zo stránok wordpressu som si stiahol galériu a tá funguje.

NO a pokiaľ chcete na úvodnú stránku napr 100 znakov, tak píšete článok normálne ale úvod a pokračovanie oddelíte jednoduchým tagom:

<!--more-->

mysho
13.03.2008, 15:38
uz som na to dosol :) aj tak dik ;)

btw: s tym uploadom mi neviete pls poradit ?

diki

// diki uz som na to prisiel :)

sokrates4612
30.03.2008, 21:15
uz som na to dosol :) aj tak dik ;)

btw: s tym uploadom mi neviete pls poradit ?

diki

// diki uz som na to prisiel :)

Prosím ťa napíš ako sa ti to podarilo, možno to neskôr pomôže aj iným, ktorí budú mať rovnaký problém.

Kusi
02.04.2008, 22:45
Tiez by ma zaujimalo ako sa ti podarilo vyriesit obrazky.

mysho
11.05.2008, 20:13
hm.. bolo to dávno :) nvm teraz. určite nejaká maličkosť (buď niečo s právami - zapisovanie, citanie... )

ak by ti to neslo stale napis.. skusil by som sa na to pozrieť :)