Zobraziť plnú verziu : problem s kodovanim alebo s jazykom
Mam problem s kodovanim alebo lokalizaciou na jednej stranke. Pouzivam tam Wordpress 2.1, ktory sa mi este davnejsie podarilo uspesne lokalizovat. Vsetko bezalo tak ako ma asi pol roka. Dnes som sa pozrel na stranku (nic som nemenil) a bola uplne zmrsena, ziadna diakritika, vsade len vselijake otazniky a pod. Administracne rozhranie takisto nebolo po slovensky, ale zrazu po anglicky. Pritom som nic neprestavoval ani nic podobne. Nevie niekto co s tym?
Uz to funguje, ako predtym, bez toho, ze by som nieco spravil ci menil. nejaka haluz.
napriek tomu, ze diakritika je uz v pohode, administracne rozhranie je stale v anglictine. to by mi az tak nevadilo, ale potom mi tam v archive nepise januar 2007,ale Junuary 2007, a nie Prihlasenie ale Login. Co s tym? Dik za pomoc vopred.
sokrates4612
17.01.2008, 13:14
Zrejme prevádzkovateľ servera, na ktorom hostuješ robí nejaké konfiguračné zmeny. Tiež sa mi to kedysi stalo a potom sa to "samo" opravilo.
Skús ho požiadať o vyjadrenie, či nerobil na serveri nejaké zmeny, ktoré sa mohli takto u teba prejaviť.
Vedel by mi niekto dat link na presny navod, AKO upgradujem WP 2.1 na aktualnu verziu, s tym,
- aby sa tam dala jednoducho dat slovencina,
- aby sa mi vsetky clanky zachovali,
- aby mi ostali aj veci, ktore mam uploadnute na server cez WP (externe subory a pod., ktore mam na stiahnutie)
???
Ak ano, budem velmi vdacny.
skús pozrieť toto: http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress
je to v angličtine, ale dá sa pochopiť aj s jej minimálnou znalosťou
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.