Zobraziť plnú verziu : Obrázky do príspevkov
Ahoj, ako sa dajú vkladať obrázky do jednotlivých príspevkov?
Skúšal som cez administráciu (Písať, Upraviť) nahrať súbor, ale vypísalo mi hlášku: Nahraný súbor nebolol byť presunutý do ......../wp-content.
Cesta je platná, ale nenahrá to tam. Nakoniec som tam obrázok nahral cez ftp a doplnil cez html tag, ale potreboval by som poradiť nejaký jednoduchší spôsob, čo by zvládol aj laik.
Treba na to nejaký modul? (ja mám iba PageNavi)
jkiss.railnet.sk
26.12.2007, 12:27
a máš nastavené prístupové práva? teda adresár /wp-content musí myť povolený zápis
Mám tam 750. Je to v poriadku, alebo to treba zmeniť na čosi iné?
sokrates4612
29.12.2007, 21:58
Mám tam 750. Je to v poriadku, alebo to treba zmeniť na čosi iné?
Ja mám na /wp-content a aj na /wp-content/uploads nastavené 777. Skús, či to pomôže.
Keď som to zmenil na 777 tak už mi obrázok nahrá, ale nevloží do príspevku - kliknem na Poslať do editora a nič.
Obrázok ukladá priamo do /wp-content. Kde sa dá zmeniť aby to ukladalo napr. do /wp-content/img (alebo /wp-content/uploads)?
Ja tam adresár uploads nemám (iba plugins a themes). Vytvoriť ho nie je problém, ale ako presvedčiť WP aby to dával tam?
Už som prišiel na to, kde sa nastavuje kam má súbory WP posielať ( Nastavenia>Rôzne>Nahrávanie), ale stále mi to do príspevku ten obrázok nevloží.
Ešte doplním, že pri písaní mi nefunguje ani prepínanie WYSIWYG editor/Kód. Keď kliknem kdekoľvek, je to to isté.
Začnem písať ako vo WYSIWYG a keď dám uložiť, tak už mi to zobrazí aj s html tagmi. Pri upravovaní je to už len s html tagmi.
sokrates4612
06.01.2008, 22:51
Ešte doplním, že pri písaní mi nefunguje ani prepínanie WYSIWYG editor/Kód. Keď kliknem kdekoľvek, je to to isté.
Začnem písať ako vo WYSIWYG a keď dám uložiť, tak už mi to zobrazí aj s html tagmi. Pri upravovaní je to už len s html tagmi.
Uff, to vyzerá na ťažký oriešok. Potreboval by som si to "ošahať". Ak mi môžeš vytvoriť prístup do WP, tak mi pošli údaje do súkromnnej správy.
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.