Zobraziť plnú verziu : Téma Coraline
Ahojte,
používam tému Coraline a potreboval by som malú radu. Ako v tejto téme nastavím zobrazovanie článkov tak, aby sa na hlavnej stránke zobrazovali iba zhrnutia k nim a samostatný článok by sa zobrazil až po kliknutí na "Čítať ďalej".
Má s tým niekto skúsenosť? Vopred ďakujem za odpoveď :D
JohnnyPea
09.11.2010, 16:14
V súbore loop.php v adresári témy na riadku 105 zmeň:
<?php if ( is_search() ) : // Display excerpts for search. ?>
na
<?php if ( is_search() || is_home() || is_front_page() ) : // Display excerpts for search and home/front page. ?>
Ak by to neprekážalo, potreboval by som ešte niečo k tejto téme. Keď kliknem na niektorú z rubrík, tak sa mi na hlavnej stránke zobrazia všetky články, ktoré spadajú do rubriky. Taktiež to je aj s nálepkami.
Problém je v tom, že pri rubrikách sa mi najprv vypisuje text, ktorý mám uvedený ako popis rubriky. Pri nálepkách tomu tak nie je. Vedel by niekto ako to spraviť tak, aby sa aj pri nálepkách vypisoval najprv text popisu a až potom zoznam článkov označený príslušnou nálepkou?
Vopred ďakujem :D
JohnnyPea
12.11.2010, 13:37
Ak by to neprekážalo, potreboval by som ešte niečo k tejto téme. Keď kliknem na niektorú z rubrík, tak sa mi na hlavnej stránke zobrazia všetky články, ktoré spadajú do rubriky. Taktiež to je aj s nálepkami.
Problém je v tom, že pri rubrikách sa mi najprv vypisuje text, ktorý mám uvedený ako popis rubriky. Pri nálepkách tomu tak nie je. Vedel by niekto ako to spraviť tak, aby sa aj pri nálepkách vypisoval najprv text popisu a až potom zoznam článkov označený príslušnou nálepkou?
Vopred ďakujem :D
Do tag.php v tvojej téme pridaj pod:
<h1 class="page-title"><?php
printf( __( 'Tag Archives: %s', 'coraline' ), '<span>' . single_tag_title( '', false ) . '</span>' );
?></h1>
tento kód:
<?php
$tag_description = tag_description();
if ( ! empty( $tag_description ) )
echo '<div class="archive-meta">' . $tag_description . '</div>';
?>
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/tag_description
Dobrý deň,
nechcem byť otravný, ale chcel by som vedieť ešte nejaké veci ohľadom tejto, podľa mňa vydarenej témy:
1. Ak otvorím nejaký článok, tak sa mi za článkom objaví text, ktorý ma informuje o tom, do akej kategórie daný článok patrí, aké má označenia atď.
Zdroj tohto textu som našiel v súbore functions.php, nachádza sa to niekde pred koncom.
Ja by som sa chcel opýtať, či by sa to celé nedalo vymeniť za niečo iné. Ja osobne by som si tam predstavoval niečo ako: "Autor článku: -meno autora-" a po kliknutí na meno, by sa vypísali všetky články daného autora.
Vedel by mi s tým niekto pomôcť?
2. Na hlavnej stránke by som chcel, aby sa mi zobrazovala ikonka (napr. 30x30 px), ktorá by obsahovala napr. logo webu a zobrazovala by sa pred názvom každého článku. Táto ikonka by bola nakopírovaná napríklad v priečinku témy, slúžila by na sprehľadnenie hlavnej stránky a pre všetky články by bola samozrejme rovnaká.
Dalo by sa niečo takéto zrealizovať pri tejto téme?
Za odpoveď vopred ďakujem :D
PS: Wordpress is the best!!!
Čaute, na tú vec s ikonkou som už prišiel, ale to s tým autorom stále neviem... Poradíte?
JohnnyPea
14.12.2010, 13:13
Musíš zmeniť funkciu coraline_posted_in() v functions.php na riadku 481 napríklad takto:
function coraline_posted_in() {
// Retrieves tag list of current post, separated by commas.
global $post;
$author = get_the_author();
$author_posts_url = get_author_posts_url($post->post_author);
echo "Autor článku: <a href='$author_posts_url'>$author</a>";
}
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.