Zobraziť plnú verziu : google chrome
ahojte, mam problem s touto temou v tom ze mi nezobrazuje podriadene diskusie... mam napr v hornom menu temmu : zaklady pc a podtema ma byt napr grafika .... ale to grafika mi proste neda odkaz ani nic.. poradte pls :confused: dakujem
Mno, skus to popísať trochu viac, prípadne sem daj link na tvoju stránku. Z tvojho popisu nie je jasné, s čím potrebuješ pomôcť.
Mno, skus to popísať trochu viac, prípadne sem daj link na tvoju stránku. Z tvojho popisu nie je jasné, s čím potrebuješ pomôcť.
no proste mas Stranku: Pocitac a podstranka je Hardisk
sokrates4612
18.09.2008, 20:30
Rebelle,
píšeš veľmi hmlisto. Nie je vôbec zrejmé kde je problém.
nezobrazuje podriadene diskusie
V akej šablóne a téme?
mam napr v hornom menu temmu : zaklady pc a podtema ma byt napr grafika .... ale to grafika mi proste neda odkaz ani nic
Predchíľou si hovoril, nezobrazuje diskusie. Teraz píšeš, že nezobrazuje v hornom menu podtému grafika. Tak ako?
A zase otázky: Ak máš problém so zobrazovaním odkazu na podstránku? V akej šablóne a téme? Čo je to za šablónu? Funguje to v jej originálnom prevedí? Ak áno, aké zmeny si robil?
No a na záver jahôdka: Prečo si dala názov príspevku Google Chrome???
Rebelle,
píšeš veľmi hmlisto. Nie je vôbec zrejmé kde je problém.
V akej šablóne a téme?
Predchíľou si hovoril, nezobrazuje diskusie. Teraz píšeš, že nezobrazuje v hornom menu podtému grafika. Tak ako?
A zase otázky: Ak máš problém so zobrazovaním odkazu na podstránku? V akej šablóne a téme? Čo je to za šablónu? Funguje to v jej originálnom prevedí? Ak áno, aké zmeny si robil?
No a na záver jahôdka: Prečo si dala názov príspevku Google Chrome???
no to google chrome je nazov tej temy.... neorbila som ziadne upravy nejde to ani v povodnej teme, v inejteme to islo, davam screen
http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=9dc5f5a4b27f6521f206da4ba42e3 285
no tym cervenym su oznacene problemove miesta... je tam sekcia nasa Cinnost co je vytvorena ako hlavna a do nej teraz chcem davat rozne sporty... lenze ich ukazuje len na tom boku v ponuke "Panel" a nie hore v hlavnom menu
sokrates4612
18.09.2008, 21:25
Rebelle.
Tomu čo chceš dosiahnuť sa hovorí - vysúvacie (alebo vyskakovacie) menu (dropdown menu).
Obávam sa, že v tej témo Google Chrome to nejde preto, lebo to natívne nepodporuje. Dorobiť to do témy však nie je vôbec triviálne. Je to aj otázka rozhodnutia, či to bude čisté CSS, alebo nejaká JAVA...
Obávam sa, že s tým ti tu nepomôžeme, pretože sa ani tak nejedná o radu, ako o prispôsobenie šablóny na mieru (najskôr asi komerčne) a vyžaduje si to viac času.
Takže, buď si prispôsobenie niekde dáš spraviť za peniaze, alebo:
si nainštaluješ plugin http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-css-drop-down-menu/ a popracuješ na prispôsobení, alebo
si nájdeš inú tému, ktorá natívne podporuje dropdown menu (napríklad http://www.readywpthemes.com/drop-down-free-wordpress-theme/)
oukej tak dakujem... snad nieco vymyslim...
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.