PDA

Zobraziť plnú verziu : Hľadám plugin

jkiss.railnet.sk
12.09.2008, 21:21
Ahoj
chcem urobiť na stránku tabuľkový prehľad "čohosi" (napr. evidencia CD)
Tzn. potrebujem tabuľku(y) v databázi, ideálne by bolo, keby som si ju vedel vytvoriť priamo z WP (nie cez MySQLadmin, ale ak to inak nepôjde...) Nadefinujm si svoje polia, kľúče, polia bežného typu, text, číslo, dátum, link alebo blob s obrázkom. Niečím navrnúť dizajn formuláru/tabuľky. Naplním "nejako" a na stránke potrebujuem zobraziť záznamy v tabuľkovej forme (datagrid), alebo jeden record na stránku. Jediný plugin, ktorý sa tomu podobá je "ProjectManager" ale nechce mi chodiť pod 2.6.2 ... a neviem si poradiť... Pozná niekto niečo čo by som mohol použiť?

Savione
13.09.2008, 10:17
Tiež som niečo obdobné hľadal a našiel som akurát plugin wp-table (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-table/), ktorý je síce dosť nepraktický ale na menšie tabuľky stačí. Tabuľky sa dajú importovať z excelu, dizajn tabuľky sa dá meniť cez css, ponúka to dokonca aj možnosť zoraďovania podľa stĺpcov. Horšie je to s tou databázovou časťou, pretože wp-table ukladá jednotlivé polia do db veľmi nelogicky.

Hoď sem prosím link na ten "ProjectManager", pripadne na čokolvek, čo nájdeš lepšie. :)

jkiss.railnet.sk
14.09.2008, 12:21
Tu:
http://wordpress.org/extend/plugins/projectmanager/

savione:ak mám nižšiu verziu WP (do 2.5), skús či to bude fungovať....
...vlastne to môžem vyskúšť aj ja...

J.

Savione
14.09.2008, 13:18
Tak som ten ProjectManager pozrel. Vyzerá, že funguje aj pod wp 2.6, len nie je k nemu žiadna podpora, resp. domovská stránka toho pluginu neexistuje.

Bol by to výborný plugin, kebyže jeho vývoj trochu pokračoval. Čo mi v ňom určite chýba je importovanie/exportovanie údajov.

Takže môžeme pokračovať v hľadaní... :D

jkiss.railnet.sk
14.09.2008, 15:58
Tak je som nejaký grambľavý, mne to nejde ani od 2.5 ani 2.6.2.a chová sa to rôzne...
Živím sa síce aj programovaním, ale php mi nič nehovorí :-), Savione: skúsiť do dotianuť? (teda ja poradiť, prečo mi to nejde...)

Savione
14.09.2008, 17:58
Mno, nejak som nepochopil, čo presne chceš. :)
Ak potrebuješ rozbehať ten plugin, tak napíš, ako sa to chová, čo ti vypíše a pod...

sokrates4612
15.09.2008, 10:55
Mne sa to zdá ako dosť špecifická vec, ktorú až tak veľa ľudí nevyužije, preto by som nebol prekvapený, keby ste na toto nič bezplatné nenašli.

Na Vašom mieste, ak by som si to veľmi potreboval, dal by som si to vyvinúť na objednávku.