PDA

Zobraziť plnú verziu : Fatal error: Call to undefined function

piotr.z
19.08.2008, 22:52
hello, rad by som sa niekoho obratil s prosbou o malu pomoc. Odpovede na moje otazky by som rad riesil aj mimo hlavneho fora Wordpress, aj ked tam mi pomohli hlavne na zaciatku pri instalacii WP 2.6, s ktorou som sa trapil dost dlho, a az po naistalovani som objavil odkaz na toto forum.

Dokonca som zvladol aj slovensku lokalizaciu, ale prave to sa obavam je zdrojom mojich problemov. Aby som presiel k problemu: jednoducho pri sprave clankov stranok a pod. sa mi nezobrazuje ich zoznam nemozem sa k nim dostat ale pocitadlo zobrazuje pocet. Namiesto toho dostaval hlasku: Fatal error: Call to undefined function: get_pending_comments_num() in ... /wp-admin/edit-post-rows.php on line 31

Dalej mi absolutne nefunguje galeria a sprava suborov, obrazky napriklad vobec nedokazem zobrazit na stranke (iba nazov) Parse error: parse error, expecting `')'' in ... /wp-admin/includes/comment.php on line 10

Dobra rada nad zlato... som zaciatocnik

minimalne poziadavky host provider urcite splna

vopred dik

sokrates4612
19.08.2008, 23:56
O aký web sa jedná (adresa)?
Skontroluj čo sa nachádza na riadku 10 v súbore /wp-admin/includes/comment.php, či je tam správna PHP syntax.

Ak to nepomôže tak odporúčam reinštaláciu, čo je otázkou 10 minút.

piotr.z
20.08.2008, 00:30
Web je adrese www.mytraja.nazory.cz , a v 10tom riadku toho suboru som nenasiel nic. Neviem a co nastavenia v phpMyAdmin? zatial som nezasahoval

Pre ilustraciu posielam aj v prilohe screen admin a inej hlasky na pozadi.

Dik za pomoc pripadne odporucania, patrim medzi zaciatocnikov, tak sa snazim chytit cohokolvek

p

sokrates4612
20.08.2008, 09:45
Skús, čo som povedal - keďže to máš celkom čerstvý web, tak by mu to nemalo nijako uškodiť - jednoducho znovu uploaduj a prepíš na hostingu najčerstvejšie súbory WP 2.6.1.

piotr.z
20.08.2008, 20:23
Skús, čo som povedal - keďže to máš celkom čerstvý web, tak by mu to nemalo nijako uškodiť - jednoducho znovu uploaduj a prepíš na hostingu najčerstvejšie súbory WP 2.6.1.

Nerozumiem celkom tomu co odporucas, podla vsetkeho pouzivam verziu 2.6. Ked to cele uploadujem, mal by som dostat zas len to iste, nie?

Ale aj to cele samozrejme vyskusam, nemam co stratit :).

piotr.z
20.08.2008, 20:33
re-upload najčerstvejších súborov nič nepriniesol. stále rovnaká hláška Fatal error: Call to undefined function: get_pending_comments_num() in /3w/nazory.cz/m/mytraja/wp-admin/edit-post-rows.php on line 31

Nechapem cela stranka pracuje bez problemov, akurat v admin mam tento problem a nemozem sa dostat k editovaniu strasich prispevkov z historie galerii a pod.

Zeby som to cele delete a znova natiahol? (reinstaloval?)

:confused:

Savione
20.08.2008, 20:42
Ja by som to na tvojom mieste skusil cele od zaciatku. Proste spravit cistu novu instalaciu najnovsieho wordpressu 2.6.1 a potom postupne nahodil najskor slovencinu na jadro wordpressu, potom temu (ktoru by som si prelozil do slovenciny) a dalej pluginy. Po kazdom kroku je dobre si overit, ci sa neobjavili nejake problemy a ak ano, vies cim su sposobene.

sokrates4612
20.08.2008, 20:49
Postupuj podľa poradia, resp. k ďalšiemu bodu prejdi, len ak predchádzajúci nepomohol:

deaktivuj všetky moduly
ak nepomôže, tak urob to isté, čo v 1. plus nastav default tému Kubrick
ak ani to, tak stiahni verziu 2.6.1. Zmaž adresáre so všetkým, čo je pod nimi:

/wp-admin/...
/wp-includes/...
a ešte súbory, ktoré sú v roote, teda, všetko, čo vidíš priamo v /... okrem wp-config.php, prípadne .htaccess.

Ak nepomôže ani to, tak urob zbrusu novú inštaláciu.
Ak nepomôže ani to, pošli mi do SS prístupové údaje na FTP a urobím všetko ja.
Ak ani to nepomôže... tak funguješ na zakliatom serveri a rád ti odporučím nejaký iný. :-)

piotr.z
20.08.2008, 23:30
okey páni, skúsim niečo podľa rád :)

momentálne mám však túto aktivitu na pozadí mojej činnosti (pracovnej aj osobnej), takže sa tomu budem venovať asi až cez víkend. Hneď dám vedieť ako to dopadlo

momentálne je to pre mňa veľký koníček a dúfam, že si nájdem viac času a stane sa z toho niečo viac.

Pekný deň

p.

piotr.z
24.08.2008, 01:27
až štvrtý krok v poradí prinesol úspech, teda zbrusu-nová inštalácia WP 2.6.1.

Zatiaľ všetko fičí bez predchádzajúcich hlásení.

Dík za rady, určite budem naďalej v kontakte.

s pozdravom

Peter