Zobraziť plnú verziu : google xml sitemaps problem
dal som si na veb tento plugin a stale mi pise toto ked som
options-xml sitemaps
pise toto:
# There was a problem writing your sitemap file. Make sure the file exists and is writable.
# There was a problem writing your zipped sitemap file. Make sure the file exists and is writable
co s tym ? sitemap.xml aj sitemap.xml.gz som vytvoril a root a CHMOD som nsatavil na 755 tak to by malo ist de je chyba?
sokrates4612
18.08.2008, 10:36
Skús nastaviť na tých súboroch CHMOD 777
sokrates4612
18.08.2008, 11:40
Ak si si istý, že tie súbory naozaj existujú a napriek tomu to nejde, tak potom pomôže už len poslať mi do SS prístupové údaje na FTP a vytvoriť admin prístup do WP. Musel by som to skontrolovať.
sokrates4612
18.08.2008, 21:08
Ok, poslal si mi prístupové údaje, tak som to pozrel.
Už je to v poriadku a obidva súbory to už generuje. Čo som urobil?
deaktivoval som "Enable manual sitemap building via GET Request"
vymazal som pôvodné súbory
vytvoril som nové spbry a nastavil im CHMOD 777
Potom sa to rozbehlo. (Teraz to funguje už aj so zapnutým "Enable manual sitemap building via GET Request")
ako preco to vtedy neslo? ked to bolo aktivovane a teraz uide aj ked je to aktivne? co to vlastne je?
diki
sokrates4612
18.08.2008, 22:37
Neviem...
Enable manual sitemap building via GET Request - znamená, že sa Sitemap generuje ručne, kliknutím na odkaz. To sa dá automatizovať ešte nastavením crona.
celaskon
30.04.2009, 08:08
ja mam zase takyto problem s tymto pluginom,ze v googli mi hlasi chybu pri odkazoch vlozenych cez wordpress do clanku.. napr. mam vlozeny subor na stiahnutie a v sitemape je slovo attachment a toto mi robi v googli sarapatu a ja chcem vediet,ako sa to da v tom plugine vypnut,aby mi generovalo sitemap bez roznych priloh co mam na webe na stiahnutie..
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.