PDA

Zobraziť plnú verziu : zobrazenie clankov

zeto750
23.07.2008, 18:01
1:
Ahojte mam otazku ako spravim aby clanky zobrazilo po kliknuti na rubriku XY ale len nahlady clankov nie cele clanky? myslim napriklad by stacil aj zoznam clankov alebo lepsi by bol nejaky nahlad prvych par riadkov ...
2:
na mojom webe http://www.mgs.bjnet.sk/
kde mam nstavit registracie? ako kde sa zobrazuje v tejto teme registracia? ako to urobit aby bola v META registracia namiesto wordpress themes?
AKO na to ?

dakujem

sokrates4612
24.07.2008, 10:48
1:
Ahojte mam otazku ako spravim aby clanky zobrazilo po kliknuti na rubriku XY ale len nahlady clankov nie cele clanky? myslim napriklad by stacil aj zoznam clankov alebo lepsi by bol nejaky nahlad prvych par riadkov ...

Defaultné nastavenie je také ako píšeš. Po kliknutí na rubriku sa zobrazí zoznam článkov v nej, pričom ak bol v článkoch použitý tag <!--more-->, ktorý slúži na oddeľovanie perexu, tak sa z článkov zobrazí len názov a ten perex. V šablóne rubriky, teda category.php musí byť pod názvom článku

<?php the_content(); ?>teda to isté, ako na indexe (index.php).

Ak je ale taký stav, že máš články, ktoré nepoužívali tag <!--more--> tak horeuvedené riešenie samozrejme nefunguje.

Dá sa však takýto perex, alebo skôr výťah z článku aj vynútiť tagom:

<?php the_excerpt(); ?>Vtedy aj z článkov, ktoré nepoužívajú tag <!--more--> WP vytiahne prvých 55 slov z článku, ale ukončí ich tromi bodkami, teda nie kliknuteľným "Čítať ďalej", ale "...".

2:
na mojom webe http://www.mgs.bjnet.sk/
kde mam nstavit registracie? ako kde sa zobrazuje v tejto teme registracia? ako to urobit aby bola v META registracia namiesto wordpress themes?
AKO na to ?

dakujem

Ten odkaz na registráciu zabezpečuje tag:

<?php wp_register(); ?> vložiť ho môžeš kam chceš. Ako ho dostať priamo do META časti, tak to už závisí od konkrétnej témy...

zeto750
24.07.2008, 14:28
OK regsitraciu som si tam dal a ako tam dam prihlasenie teraz?

sokrates4612
24.07.2008, 14:39
Použi login/logout tag:

<?php wp_loginout(); ?>