Zobraziť plnú verziu : Inštalácia WP PostRatings
sokrates4612
21.07.2008, 15:24
ešte som neporovnával preklady, skúsim dnes večer, aj s prípadným update-om.
Čo sa týka podpory widgetov, tá je nutná len ak chceš použiť aj "widget" časť pluginu, ktorá umožňuje zobrazovanie štatistík s hodnoteniami priamo na stránke, ale nie je povinná.
Ak chceš iba umožniť hodnotenie článkov, stačí v šablóne článkov nájsť kód:
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?> a vložiť po ňom na miesto, kde chceš zobrazovať hodnotiaci blok, tento kód:
<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
sokrates4612
21.07.2008, 20:31
Uz je novsia verzia, preklad je stale rovnaky?
Nová verzia obsahuje zopár zmien, preklad som aktualizoval na 1.31.
som z toho nejaky blby. nainstaloval som ten postratings ale pri clankoch nic nieje. ako ho mam nastavit?
sokrates4612
21.07.2008, 21:24
Kelso, daj mi link na blog a pošli mi do ss (http://www.techforum.sk/private.php?do=newpm&u=1) prihlasovacie údaje s admin právami. Pozriem sa ti na to, ale ak si aktivoval modul a vložil na príslušné miesto spomenutý kód do šablóny single.php (ak to chceš v článkoch), alebo aj page.php (ak to chceš aj na stránkach), tak by to malo bežať.
tak som to vyriesil. myslim ze nejaky standardny navod nie je. zalezi od temy. ja mam temu Black-LetterHead. takze pre hlasovanie som musel kod vlozit do single.php, ale podla potreby niekam do kodu stranky. a pre zobrazenie na do index.php za riadok <?php require('post.php'); ?>, takze treba skusat. este skusim ako funguje widget
jo, a blog je: blog.kelso.sk
mam taky problem, ak niekto zahlasuje hlasovanie sa mu nezapocita a zmyzne. Nahodil som to iste na iny hosting - web ako subkategoriu a funguje. Pozrite si to. Subkategoria: citaty.atriniti.sk a na tej podstatnej to nepojde:www.horyzhora.sk . Kde moze byt problem? Pisal som na hosting a vraj vsetko u nich je v pohode. Tak neviem. :confused:
chyba bola v /logs/error.log. Dakujem spravcom Ebola.cz
Lier, mozes to to trochu popisat, preco ti to robilo? Mam obdobny problem s jednym pluginom pri jednom hostingu a hladam, v com by mohol byt problem.
vBulletin® v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.