PDA

Zobraziť plnú verziu : Inštalácia WP PostRatings

sokrates4612
21.07.2008, 15:24
ešte som neporovnával preklady, skúsim dnes večer, aj s prípadným update-om.

Čo sa týka podpory widgetov, tá je nutná len ak chceš použiť aj "widget" časť pluginu, ktorá umožňuje zobrazovanie štatistík s hodnoteniami priamo na stránke, ale nie je povinná.

Ak chceš iba umožniť hodnotenie článkov, stačí v šablóne článkov nájsť kód:

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?> a vložiť po ňom na miesto, kde chceš zobrazovať hodnotiaci blok, tento kód:

<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

sokrates4612
21.07.2008, 20:31
Uz je novsia verzia, preklad je stale rovnaky?

Nová verzia obsahuje zopár zmien, preklad som aktualizoval na 1.31.

kelso
21.07.2008, 21:12
som z toho nejaky blby. nainstaloval som ten postratings ale pri clankoch nic nieje. ako ho mam nastavit?

sokrates4612
21.07.2008, 21:24
Kelso, daj mi link na blog a pošli mi do ss (http://www.techforum.sk/private.php?do=newpm&u=1) prihlasovacie údaje s admin právami. Pozriem sa ti na to, ale ak si aktivoval modul a vložil na príslušné miesto spomenutý kód do šablóny single.php (ak to chceš v článkoch), alebo aj page.php (ak to chceš aj na stránkach), tak by to malo bežať.

kelso
21.07.2008, 21:41
tak som to vyriesil. myslim ze nejaky standardny navod nie je. zalezi od temy. ja mam temu Black-LetterHead. takze pre hlasovanie som musel kod vlozit do single.php, ale podla potreby niekam do kodu stranky. a pre zobrazenie na do index.php za riadok <?php require('post.php'); ?>, takze treba skusat. este skusim ako funguje widget

jo, a blog je: blog.kelso.sk

Lier
29.01.2009, 20:17
mam taky problem, ak niekto zahlasuje hlasovanie sa mu nezapocita a zmyzne. Nahodil som to iste na iny hosting - web ako subkategoriu a funguje. Pozrite si to. Subkategoria: citaty.atriniti.sk a na tej podstatnej to nepojde:www.horyzhora.sk . Kde moze byt problem? Pisal som na hosting a vraj vsetko u nich je v pohode. Tak neviem. :confused:

Lier
29.01.2009, 22:01
chyba bola v /logs/error.log. Dakujem spravcom Ebola.cz

Savione
29.01.2009, 23:08
Lier, mozes to to trochu popisat, preco ti to robilo? Mam obdobny problem s jednym pluginom pri jednom hostingu a hladam, v com by mohol byt problem.