PDA

Zobraziť plnú verziu : Ako zobrazovat panel aj v prispevkoch a rozsirit layout

www.keder.sk/blog
10.07.2008, 12:15
Super forum. Tieto dve veci som na fore nenasiel.

Diky moc za pomoc!!!!

1. Ako sa da zobrazovat bocny panel (ten ako je na hlavnej stranke s linkami, kalendarom, posl.prispevkami, kategoriami atd atd..na kazdej stranke (aj tam, kde su prispevky.).

Mne totiz gro ludi chodi len na jeden jediny prispevok ale chcem, aby sa aj z prispevku dalo prepnut na ine temy/clanky. Skratka aby sa prispevok zobrazoval s tymi istymi side panelmi ako titulna stranka

2. ako sa da rozsirit "citacie" okno na vecsiu sirku?

sokrates4612
10.07.2008, 14:04
Ďakujem za pochvalu. :o

Choď do menu Vzhľad --> Editor tém a tam si nechaj zobraziť obsah súboru index.php.
Vyhľadaj v ňom takýto nejaký kód:

<?php get_sidebar(); ?>
a dobre si všimni kde presne je umiestnený.

Potom si otvor súbor single.php (pre články) , resp. page.php (pre stránky) a vlož ten kód presne tam, kde si ho videl umiestnený v index.php.

Samozrejme, ak sa ti to má podariť cez administračné rozhranie Wordpressu, musíš mať nastavené všetky súbory aktívnej témy povolené na zapisovanie (777).

www.keder.sk/blog
12.07.2008, 22:28
Ahoj! Skusal som to, ale akosi to nejde!

<?php get_sidebar(); ?> asi neviem kam ho mam umiestnit..hoci skusil som vlastne skoro vsetky miesta kde by som ho teoreticky do FILU mal umiestnit - ale bud bol hore a mimo lay-outu alebo bol uplne nakonci atd..

Screenshot v prilohe.

co s tym? tie subory (index.php and single.php nie su vlastne vobec modifikovane, pouzivam defauld temu, alebo chcete aby som ich poslal tiez, aby ste vedeli kam umiestnit <?php get_sidebar(); ?> tak, aby dom dostal to, co potrebujeM

DIky moc!!!
d.

sokrates4612
13.07.2008, 23:24
Ako tak pozerám tvoj blog, tak máš všetko v poriadku.
Aj bočný panel pri článkoch, takže, v čom je probém? :rolleyes: