PDA

Zobraziť plnú verziu : Rozpadnuta stranka WordPress

Lutu
02.06.2008, 13:05
Mili priatelia, viete mi prosim poradit.
Prevadzkujem stranku www.dvdzafacku.sk (http://www.dvdzafacku.sk) Presne po vydani jubilejneho 100. prispevku sa na hlavnej stranke zobrazuju len tie posty, ktore vysli po nom. Vsetky starsie spravy, sidebar aj footer zmizol, hoci ked si dam zobrazit zdroj, tak to tam je. Pozeral som sa, ci to nie je v texte toho postu "Anketa 18", ale nie je tam ziaden divny tag, ktory by to mohol sposobit. Pritom pri zobrazeni zdroja stranky ukazuje, akoby tam nic nechybalo...
Zmenil som aj sablonu, ktora by mala nacitat vlastne nastavenia postov, sidebaru aj footeru, ale je to rovnake.
Prosim o pomoc. Dakujem.

sokrates4612
02.06.2008, 13:30
Podľa môjho názoru je problém v tej ankete, ktorú vkladáš ako iframe natiahnutý z blueboard.cz.
Neviem prečo, ale akoby všetko kód, po tej ankete, bol zakomentovaný a teda ho prehliadač ignoruje.

Skús deaktivovať ten článok, alebo aspoň odstráň tú anketu a ten web by sa mal zobrazovať ako predtým.

Mimochodom, pre Wordpress existuje plugin, ktorý dokáže generovať pekné ankety (http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-polls.html), nemusíš siahať po externom riešení na blueboard.cz.

Lutu
02.06.2008, 13:43
Tiez som si myslel, ze to je v tom anketovom poste. Mozno bude problem u BlueBoardu.
BTW, mam este jeden problem. Z casu na cas sa mi objavia v texte tagy, ake som tam nedal. Napriklad ze kazda polozka je s boldom. V com to moze byt?

diky za radu a vybornu sluzbu, ktoru robis.

sokrates4612
02.06.2008, 13:49
Ďakujem. :)

S tým boldom to bude asi zabudnuté neukončenie tagu

</b>.

Lutu
02.06.2008, 14:00
len žiaľ, ono sa to tam objaví napriklad ked zavriem editovanie. alebo sa mi obcas stane, ze mi tam pribudne tag, s akym ani nerobim a plati pre celu stranku, kedze nedoplni ukoncovaci tag. taki tlacovi skriatkovia. Ale uz som na nich vyzrel. Radsej by som vsak bol, keby sa neobjavovali...

sokrates4612
02.06.2008, 15:16
Skús napísať keď sa ti to priamo objaví. Ťažko takto posúdiť, kde je problém, keď to nevidím.